Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Σταδιοδρόμιο 2014: Workshops "Επιτυχημένη Συνέντευξη" και "Τα social media στην αναζήτηση εργασίας"


Workshop "Επιτυχημένη Συνέντευξη",  είσοδος δωρεάν.



Σάββατο 15 Μαρτίου
Ώρες: 13:00-14:00, 15:00-16:00
  
Workshop "Τα social media στην αναζήτηση εργασίας", είσοδος δωρεάν.
 
Σάββατο 15 Μαρτίου
Ώρες: 14:00-15:00

Εισηγητές: κ. Γεράσιμος Σπηλιώτης και κ. Ευαγγελία Μαρκάκη

Σύμβουλοι εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας, My Future Career

Ο Γεράσιμος Σπηλιώτης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μaster of Αrts με ειδίκευση στις Ευρωπαϊκές Εργασιακές Σχέσεις και στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Warwick Business School.           Ασχολείται με τις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού εδώ και 12 χρόνια. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στη Crème dela Crème Human Resources και εν συνεχεία εντάχθηκε στη DeltaSingular ως Human Resources Account Manager στο τομέα software Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας. Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε στη KPMG, στο τμήμα People Services, ως E-Recruiting Coordinator για την υπηρεσία διαδικτυακής στελέχωσης, www.justjobs.gr και την υπηρεσία διαδικτυακής αξιολόγησης www.justtests.gr.
          Κατά τη διάρκεια παραμονής του στη KPMG, ήρθε σε επαφή με τους Υπεύθυνους Προσλήψεων των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, αποκτώντας βαθιά γνώση των προδιαγραφών που απαιτούνται για να σταδιοδρομήσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο. Επίσης, παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσίας και εκπαίδευσης ενώ συμμετείχε σε προγράμματα αξιολόγησης προσωπικού.
          Από το 2010 έχει αναλάβει τη θέση του Business Development Manager στη διαδικτυακή και έντυπη έκδοση της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και πιο συγκεκριμένα το τομέα της αγοράς εργασίας.

H Ευαγγελία Μαρκάκη είναι Διδάκτορας του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, επικεφαλής για τη διαχείριση διαδικασιών προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού, τη διεξαγωγή συνεντεύξεων, τον προγραμματισμό του ανθρωπίνου δυναμικού, την ανάπτυξη εκπαίδευσης και αξιολόγησης. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 2.000 συνεντεύξεις μέσα σε 4 χρόνια.

          Έχει εργαστεί στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), στο περιφερειακό κανάλι Blue Sky, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 για την Αθηναϊκή Ολυμπιακή Ραδιοτηλεοπτική (ΑΟΒ), σε συμβουλευτικές εταιρίες και στην εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC.
          Έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα με διδακτική εμπειρία. Από το 2009 μέχρι και σήμερα διδάσκει στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
          Συμμετέχει παρουσιάζοντας ακαδημαϊκό έργο σε ημερίδες και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια ιδιωτικών και δημοσίων φορέων. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου καθώς και μέλος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Ενώσεων 'Έρευνας, Πολιτικής Επιστήμης, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοίκησης Εταιριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου